test

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai hoiva-avustaja, kesäsijaisuus, Leppävaara

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:45

Tervetuloa Leppävaaraan kesäsijaisuuteen!

Haluamme sinut joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa. Työ Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on monipuolista asiakaslähtöistä ikääntyneiden hoitoa. Työ sisältää asukkaiden perustarpeista huolehtimista, hoivaa ja arjessa avustamista. Haluamme että asukkaamme elävät hyvää ja omannäköistään elämää ja järjestämme asukkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja.

Hoitajana tehtäväsi koostuu asiakkaiden terveydellisten tarpeiden sekä toiveiden mukaisesta hoidosta. Avustat asiakkaita mm. ruokailussa, liikkumisessa, hygienianhoidossa, ulkoilussa, sairaanhoidollisissa toimenpiteissä ja lääkehoidossa koulutuksesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Sairaanhoitajansijaisuudessa voi toimia tutkinnon suorittanut tai alan opiskelija, jolla on vähintään 140 op.

Lähihoitajansijaisuudessa voi toimia tutkinnon suorittanut tai alan opiskelija, jolla on vähintään 60 op.

Hoiva-avustajansijaisuudessa voi toimia hoiva-avustajakoulutuksen käynyt henkilö, tai hoiva-avustaja-, lähi- tai sairaanhoidon opiskelija.

Meillä pääset osaksi ison talon monipuolista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen. Perehdytämme sinut työhön, tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Seniorikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Sellon kauppakeskusta.

Toivomme saavamme sinusta työkaverin joukkoomme!

Mikäli olet kiinnostunut kesäsijaisuutta pidemmästä työsuhteesta, meillä on tarjolla myös muita sijaisuuksia ja keikkatöitä. Työn aloitus- ja lopettamispäivämääristä voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Haastatteluun kutsutaan ja tehtäviä täytetään hakuaikana.

Työpaikan nimi: Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus, Säterinkatu 3, 02600 Espoo
Työaika: 114h 45 min/ 3 vk

Kelpoisuusvaatimukset: Soaali- ja terveysalan tutkinto tai alan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme riittävän hyvää suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta vanhustyöhön.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Palveluesimies Tiina Rasilainen
etunimi.sukunimi@luvn.fi
p. 0438271836

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan