test

Lähihoitaja,Salo Resurssipooli

Hakuaika päättyy  23.3.2023 14:00

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana lähihoitajan vakanssi 1.4.22 alkaen sekä lähihoitajan sijaisuus alkaen heti ja jatkuen 31.8.23

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Edellytämme työntekijältä positiivista asennetta sekä asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista ja hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan riittäviä atk-taitoja, liikkumisvalmiutta, itsenäisyyttä ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.

Tehtävät sijoittuvat Salon kaupungin kotihoidon varahenkilöstöön, joka toimii koko kaupungin alueella. Varahenkilöstön tehtävänä on äkillisten poissaolojen sijaistaminen.

Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa sekä hygieniapassia. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja varmenne-kortti. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Tehtäväkohtainen palkka SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika työtehtävään on 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Kati Roos p. 044 772 6251 / kati.roos@salo.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Kati Roos 0447726251

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan