test
Lähihoitaja / Särkänkoti - Tampereen kaupunki

Tervetuloa uudistuvaan hyvän mitoituksen hoivakotiin!

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista Orivedellä. Orivesi sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Tampereesta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Perustimme Särkänkotiin kaksi täysin uutta lähihoitajan vakanssia, joihin etsimme tekijöitä. Toivomme, että hakijalla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja joustavuutta. Lähihoitajan työtehtäviin sisältyy asiakkaan erilaisissa toiminnoissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti.

Haemme kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta. Työtehtäviin kuuluu lähihoitajan tehtävät tehostetussa palveluasumisessa, jossa on ympärivuorokautisessa hoidossa asukkaita.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Valitulta edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu) tai sen suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Tea Kärnä, puh. 040 536 5448 tai palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257

Hakuaika päättyy 31.1. Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Tea Kärnä, puh. 040 536 5448 tai palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Orivesi, Särkänkoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat