test

Lähihoitaja, Sataman kotihoito, Lahti

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Lähihoitaja - tule töihin Päijät-Hämeen hyvinvointialueen Sataman kotihoitoon Lahteen!

Haemme LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Lahden Satamaan. Kysythän myös määräaikaista tehtävää mikäli se sopii sinun elämäntilanteeseesi paremmin tällä hetkellä.

Kotihoitomme toimitilat sijaitsevat Lahden ytimessä Saimaankadulla. Meillä sinun on helppo kerätä päivän askeleet jo työpäivän aikana, sillä työ on liikkuvaa ja menevää. Asiakkaamme sijaitsevat Ruoriniemessä, Ankkurissa, Lepolanmäellä ja Fellmanninpuiston lähettyvillä. Olemme autoileva alue ja käytössämme on autoja, joten oman auton omistus ei ole välttämätöntä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Se sisältää sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavahoitoja, verikokeiden ottoa ja ikääntyneiden arjessa selviytymisen tukemista. Meillä, jos missä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja kehittämään sitä edelleen. Työvälineenämme ovat mm. mobiililaitteet, kuvapuhelimet ja lääkeautomaatit. Meillä on rento ja rempseä työyhteisö, jossa saat tukea muilta kollegoiltasi aina kun tarvitset. Työskentelemme kahdessa vuorossa ja omiin vuoroihisi saat oikeasti vaikuttaa.

Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Räätälöimme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Myös hoitoalan opiskelijat voivat hakea määräaikaisia tehtäviä.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä.

Liity meidän mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon!

Palveluesihenkilö Rauni Krigsman
puh. 044 416 3405
rauni.krigsman@paijatha.fi
Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan