Skip to main content
test
Lähihoitaja, Sateenkaari - Sipoon kunta

Oletko aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä? Omaatko hyvän kohtaamisen kyvyn ja vuorovaikutustaidot?

Tarvitsemme juuri sinua, tule meille lähihoitajaksi!
Haemme nyt tiimiimme LÄHIHOITAJAA vakinaiseen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sateenkaari on Sipoon Nikkilässä sijaitseva ikäihmisten 32-paikkainen kodikas hoitokoti. Toimimme myös saattohoidon tukiosastona ja erityiskoulutamme henkilöstöämme saattohoidon osaajiksi. Toimintamme lähtökohtana on mahdollistaa asukkaille omannäköinen, laadukas ja aktiivinen arki. Asukkaiden läheiset kuuluvat luontevana osana yhteisöömme.

Osaava ja innostunut henkilökunta toimii kannustavasti ja itseohjautuvasti. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä. Erilaisuus on meille voimavara, rikkaus ja mahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto, suuntauksena mielellään vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen koulutusohjelma. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen. Perehtyneisyys vanhustyöhön, saattohoitoon ja alan työkokemus katsotaan eduksi.

Etsimme lähihoitajia myös määräaikaisiin työsuhteisiin ja sijaisuuksiin, joihin huomioimme myös alan opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Työ on kolmivuorotyötä ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2304,78 euroa + mahdolliset kokemuslisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 27.6.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sateenkaari/
http://www.facebook.com/HoivayksikkoSateenkaari/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sirpa Partanen 040 191 4510 tai sirpa.partanen(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 14 B, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat