Skip to main content
test
Lähihoitaja, seniorikeskus/palvelutalo - Sosiaali- ja terveystoimiala

Me haluamme tehdä seniorikeskuksemme asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Haemme aidosti ikääntyneiden hoivatyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa osaksi meidän kannustavaa tiimiä Töölön seniorikeskuksen Ooppera tiimiin. Yhdessä monialaisen tiimin kanssa hoidamme asumispalveluja tarvitsevia somaattisesti sairaita asukkaitamme. Meillä on avoin ja keskusteleva työilmapiiri, johon kuuluu myös hurtti huumori. Asukkaamme ovat huumorintajuisia ja he keskustelevat mielellään päivän polttavista asioista vanhoja hyviä aikoja unohtamatta. Olisitko kiinnostunut tulemaan joukkoomme?

Lähihoitajana sinulla on tärkeä rooli asukkaan toimintakyvyn edistämisessä ja ylläpitämisessä. Toimit vastuuhoitajana omille asukkaillesi huolehtien heidän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan ja olet aktiivisesti yhteydessä heidän läheisiinsä. Tavoitteena on, että asukas voi elää oman näköistä vanhuuttaan ja osallistua kiinnostuksensa mukaan myös seniorikeskuksen viikko-ohjelmiin. Kehittämme työtämme jatkuvasti ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää monipuolista hoitotyötä kanssamme.

Toivomme, että omaat positiivisen iloisen asenteen hoitotyöhön. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä ja työvuorosuunnittelussa kehitymme kohti yhteisöllistä työvuorosuunnittelua. Työtehtävissä tarvitaan tietoteknisiä taitoja. Käytössämme on Apotti ja IRai arviointeja teemme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimintamme edellyttää Love lääkelupia, jotka voit suorittaa myös täällä meillä koeaikana.

Töölön seniorikeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä kaunista Töölöä. Helsingin kaupungilla on hyvät koulutusmahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Laitathan hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuajan kuluessa. Voit myös soittaa, niin kerromme mielellämme meistä ja työstä lisää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Töölön seniorikeskus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-72-23
  • 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 2275,44 €/kk
  • 23.1.2023 - 7.2.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sirpa Kotsalo p. 09 310 44536

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Töölön seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Töölönkatu 33, 00260 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat