Skip to main content
test
Lähihoitaja, seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Nyt olisi työpaikka tarjolla henkilölle, joka haluaa kehittyä työssään ja haluaa hyödyntää osaamistaan käytännössä. Nykypäivänä monet haluavat vielä opiskella ja jos olet ajatellut opiskella esim. sairaanhoitajaksi niin arviointi- ja kuntoutusosasto on sinun paikkasi kerätä monipuolista kokemusta erilaisten asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Meillä opiskelun ja töiden yhteensovittamista pyritään tukemaan mahdollisuuksien mukaan.

Etsimme oma-aloitteista ja vastuulliseen työhön valmista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylään Roihuvuoren seniorikeskukseen.

Talomme on tunnettu yhteisöllisyydestään, luovuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Meillä kuntouttavan toiminnan mahdollisuudet ovat moninaiset sisältäen mm. kotieläimiä, puutarhanhoitoa, kulttuuria, kokkailua ja kuntosaliharjoittelua.
Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä on 30-paikkainen yksikkö, jossa toiminnan tavoitteena on huolellinen perehtyminen jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen moniammatillisen tiimin tuella, sekä parhaan mahdollisen jatkopaikan löytäminen asiakkaalle. Jos suinkin mahdollista niin ykköstavoite on aina omaan kotiin palaaminen. Näiden tavoitteiden eteen teemme työtä suurella sydämellä. Työ on monipuolista ja vastuullista.

Työ on kolmivuorotyötä ja meillä jokainen pääsee osallistumaan työvuorojen suunnitteluun. Työntekijällä on hyvä mahdollisuus suunnitella työ ja vapaa-aika yhteen sopivaksi.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, odotamme hakemustasi pikimmiten.

Lämpimästi tervetuloa Roihuvuoreen!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi Apotin käyttökokemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus, Melukylä arviointi- ja kuntoutusyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-113-23
  • 27.2.2023
  • 2275,44 e/kk
  • 20.1.2023 - 6.2.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Miika Salonen puh. 09 310 60730, miika.salonen@hel.fi
Vastaava sairaanhoitaja Kirsi Huldin puh. 09 310 24817, kirsi.huldin@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus, Melukylä arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Punahilkantie 16, 00820 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat