Lähihoitaja, seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme vanhustyöstä innostunutta hoitotyön ammattilaista työsuhteeseen 23.4.2021- 4.3.2022 Töölön seniorikeskuksen Ooppera-tiimiin.

Tiimi vastaa palvelutalon Oopperassa asuvien 24 asukkaan ympärivuorokautisesta hoidosta ja lyhytaikaisyksikkö Palmun yöhoidosta. Ooppera tarjoaa palveluasumista somaattisesti sairaille asukkaille. Toimintamme perustuu vastuuhoitajuuteen, kodinomaisuuteen ja yhteisöllisyyteen sekä asukkaiden omien voimavarojen tukemiseen. Tiimissä työskentelee 13 hoitajaa ja kaksi sairaanhoitajaa. Tiimin tukena ovat myös terapeutit ja ohjaajat.

Hoitajan työ on gerontologista hoitotyötä ja sen kehittämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää myös ohjausta ja neuvontaa niin asukkaille ja omaisille kuin myös opiskelijoille.

Työ on kolmivuorotyötä ja työvuorot suunnitellaan yhteisöllisen ja ergonomisen työvuorosuunnittelun periaattein. Hoitotyön kirjaamisessa olemme siirtymässä Apotti-järjestelmää, mutta vielä käytössämme on Effica-järjestelmä ja asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa kotihoidon RAI-järjestelmä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016).

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: Kokemuksen gerontologisesta hoitotyöstä, Effica- ja RAI-HC -järjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Marjo Kytö p. 050 402 6061, marjo.r.kyto@hel.fi
Osastonhoitaja Jenni Wiro p. 050 344 4572, jenni.wiro@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Töölön seniorikeskus, Ooppera-tiimi.
Osoite: Töölönkatu 33, 00260 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Sinulle suositellut työpaikat