Roihuvuoren seniorikeskuksessa asukkaat elävät merkityksellistä elämää. Meille on tärkeää, että jokainen asukas tuntee olevansa kotona. Asukkaiden kunnioittava kohtaaminen on myös meille tärkeää sekä asukkaiden tarpeiden huomioiminen yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme oman näköistä elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan. Teemme työtä moniammatillisesti fysioterapeuttien, sosiaaliohjaajien, toimintaterapeuttien, lääkärin sekä kulttuuriohjaajan kanssa. Yhdessä saamme aikaan monipuolista ja virkistävää arkea asukkaillemme.

Haemme juuri sinua, joka olet kiinnostunut toteuttamaan kanssamme sekä elämyksiä, että perushuolenpitoa asukkaille. Ei haittaa, jos opintosi on vielä kesken tai et voisi olla koko kesää töissä. Riittää, että olet kiinnostunut toteuttamaan asukkaille merkityksellistä arkea sekä elämisen iloista juhlaa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Olet motivoitunut vanhustyöhön, rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Tänä kesänä meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia. Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme olemalla hetken aikaa yksi meistä.

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/roihuvuoren-seniorikeskus/arvot

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-556-21
  • 17.5.-19.9.2021, tai sopimuksen mukaan
  • 2188,13 e/kk, tai opintojen mukaan
  • 1.4.2021 - 14.5.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitajat,
Satu Haaranen-Vepsäläinen, p. 040 3342102
Raija Elf, p. 040 3342 104
Annukka Kuisma, p. 040 3342 093
Maria Matilainen, p. 040 3347 624

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Punahilkantie 16, 00820 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat