Lähihoitaja Siilinjärvelle

Hakuaika päättyy  30.5.2024 12:00

Oletko kiinnostunut ikäihmisten hoitamisesta? Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Vanhan Pappilan palvelukotiin. Hae pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaina - hyppää mukaan meidän tiimiin!

Vanhan Pappilan palvelukoti?

Yksikömme sijaitsee Siilinjärvellä keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelukodilla on 60 asukaspaikkaa. Palvelukoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa pitkäaikaisia asumispaikkoja ikäihmisille.
Katso video toiminnastamme, jonka linkin löydät ilmoituksen alaosasta!

Millaiseen työhön etsimme tulevia työkavareita?

Lähihoitajana tehtäväsi on asukkaiden kokonaisvaltaisen perushoidon ja huolenpidon toteuttaminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti asukkaan toimintakykyä tukevalla tavalla. Odotamme sinulta kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä Epassi edun, joka on käytettävissä liikuntaan, kulttuuriin tai muuhun hyvinvointiin. Palkka tehtävässä on 2 500 €/kk lisät.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3 ) ja Valviran rekisteröityminen. Meillä on työtä tarjolla myös valmistumassa oleville lähihoitajille.

Muuta huomioitavaa:
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä esitettäväksi.
-Tehtävässä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.
-Valinta voidaan tehdä hakuaikana sopivan hakijan löytyessä

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=Ty4htshuK6M&t=2s
https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Tanja Lappi, p. 044 740 1641, tanja.lappi@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan