test

Lähihoitaja, sijaispooli, Kirkkonummi

Hakuaika päättyy  16.10.2023 15:45

Lähihoitaja, tervetuloa meille töihin sijaispooliimme!

Sijaispoolimme työskentelee yhteistyössä tällä hetkellä Kirkkonummen kotihoidon ja kolmen ympärivuorokautisen asumisyksikön (Valkokulta, palvelutalo, Lehmuskartano) kanssa Kirkkonummen aluella.

Sijaispoolin tiimi muodostuu osaavista lähihoitajista. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnin tarpeista, perushoidon toteutumisesta ja osallistut myös lääkehoidon toteuttamiseen. Olet tärkeä osa yksiköiden moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen.
Työ on sosiaalista, vaihtelevaa ja palkitsevaa.

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden asumispalveluissa ja kotihoidossa.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asukkaidemme/asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on selkeä päämäärä ja olet positiivinen, yhteistyötaitoinen, sinulla on lähihoitajan tutkinto, riittävä kielitaito työstä suoriutumiseen, olet halukas työskentelemään senioreiden kanssa ja olet innokas oppimaan uutta.
Työ on 2-vuorotyötä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkka: 2443,50 €/kk+kiertävän hoitajan lisä

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Tehtävässä toimiminen edellyttää lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) voimassaoloa tai hyväksyttyä suorittamista koeaikana.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme työotetta, josta välittyy kiinnostuneisuus ikääntyneiden asikkaidemme hyvinvoinnin edistämiseestä ja kykyä toimia muuttuvissa asikastilanteissa.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ruotsin kielen taitoa.

Työpaikan nimi ja osoite: Valkokulta, Vernerintie 9A, 02430 Masala
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tehtävästä lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Ahola, sari.ahola@luvn.fi, p. 050-3209106

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan