Skip to main content
test
Lähihoitaja, sijaisuus - Raaseporin kaupunki

Kaksi lähihoitajan sijaisuutta Hagakodissa

Oletko ajatellut, että haluaisit kokeilla jotain uutta? Mutta et silti ole kiinnostunut vakituisesta töistä? Sitten tämä sopii sinulle! Voit valita kahdesta eri pituisesta sijaisuudesta: tarvitsemme sijaisen vapaalla olevalle lähihoitajallemme tammikuuhun 2024 saakka ja sijaisen vapaalla elokuuhun 2023 saakka olevalle lähihoitajallemme.

Työskentelet ihmislähtöisesti edistäen yksilöllistä hoivakulttuuria. Sinulla on kyky luoda luottamukselliset suhteet asukkaaseen ja hänen läheisiinsä ja hoidat asukasta henkilökohtaisen hoivasuunnitelman mukaisesti. Käytät sujuvasti työtehtävien edellyttämiä digitaalisia työkaluja sekä osaat dokumentoida lakien ja säädösten mukaisesti. Hagakodin lähihoitajana pääasialliset työtehtäväsi ovat asukkaiden hoivan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä rakentavassa hengessä edellytysten luominen asukkaiden hyvälle arjelle ja elämälle yhdessä oman tiimisi kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja, kiinnostus/kokemus vanhustyöstä terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta suotavaa. Hyvää toisen kotimaisen kielen sekä tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa edellytetään. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja yllättävienkin tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa asumisyksikön päällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 458289. Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa asumisyksikön päällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Lisätietoja

Hagakoti

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kalliolahdentie 1, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat