Skip to main content
test
Lähihoitaja, sijaisuus, Runosmäki 6A, 6B - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Tervetuloa meille töihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme lähihoitajaa ajalle 1.8 - 31.12.2022 Runosmäen kaupunginosassa sijaitsevaan monipuoliseen Runosmäen vanhuskeskukseen, osastolle 6. Runosmäen vanhuskeskus on täysin remontoitu, valoisa ja kaunis ikäihmisten koti, jossa on toimivat tilat ja hyvät palvelut. Runoskoti ja Rauhantupa osastot ovat tehostetun palveluasumisen osasto, joka sijaitsee Runosmäen vanhuskeskuksen 6.kerroksessa. Osaston asukkaat ovat monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissa. Pääset meille helposti bussilla. Kotimme sijaitsee bussi numero 18 päätepysäkin kohdalla.
Tarkempi osoite Varusmestarintie 14, 20360 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä lähihoitajana työsi sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa, toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan ohjaus. Työsi on 3-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan lähihoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Saat vastuuta ja työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Edellytämme tartuntalain 48§:n ja 48§ a:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme LOVe -lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Työsuhde-etuina tarjoamme:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortti edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-ranneke Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies Piia Kulmala, puh: 050 - 310 1607, piia.kulmala@turku.fi
Palvelukoordinaattori Nina Ailio, nina.ailio@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 1, Runosmäki, Runosmäki 6A, 6B

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Varusmestarintie 14, 20360 Turku

Sinulle suositellut työpaikat