test

Lähihoitaja, sisäinen sijainen kotihoito, Tampere

Hakuaika päättyy  16.4.2024 23:59

Hei kokenut konkari tai vasta-alkaja, tule Tampereen eteläisen alueen kotihoitoon sisäiseksi sijaiseksi!

"Työ on vaihtelevaa, ei ole kahta samanlaista päivää", kertoo sairaanhoitaja Mirva.

Kotihoidossa moniammatillisen tiimin tavoitteena on kotona asuvien asiakkaiden laadukas ja asiakaslähtöinen hoito. Lähihoitajana työsi on itsenäistä, mutta apunasi ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Päivittäin teet muun muassa lääkehoidon toteuttamista, sairaanhoidollisia toimenpiteitä sekä terveydentilan seurantaa ja arviointia. Sisäisenä sijaisena voit vaikuttaa työvuoroihisi itse!

Sisäinen sijainen rientää apuun akuuteissa poissaoloissa Härmälän, Koivistonkylän ja Viinikan kotihoidon alueilla. Työskentelypiste määräytyy päivittäin siis sen mukaan, missä lisäavulle on suurin tarve. Sisäisille sijaisille sovitaan alueella niin sanottu kotipesä, josta hoitaja aloittaa työvuoronsa - kotipesän sijaintiin pääset itse vaikuttamaan. Esihenkilönä toimii Härmälän kotihoidon esihenkilö.

"Olen työskennellyt Härmälän alueella melkein 9 vuotta, koska työn tekeminen on asiakaslähtöistä ja hyvä ilmapiiri edistää laadukasta ja mielekästä hoitoa. Arvot ovat kohdillaan.", kuvailee lähihoitaja Sanna.

Sisäisen sijaisen työn painopiste on kentällä asiakastyössä. Vaikka työskentelet eri tiimeissä, voit osallistua alueiden hoitotyön tunneille sekä tiimipalavereihin. Kannustamme laajentamaan omaa osaamistasi ja mahdollistamme osallistumisen erilaisiin koulutuksiin. Meillä saat työsuhteen alussa laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, josta vastaavat nimetty mentori sekä tiimin vastaava sairaanhoitaja ja esihenkilö. Käytössämme on leasing-autoja ja sähköpyöriä helpottamaan asiakaskohteiden välillä kulkemista.

"Positiivinen työilmapiiri ja kaikki toimii hyvin. Asiakkaita kerkeää hoitaa hyvällä omallatunnolla", kertoo puolestaan lähihoitaja Ida.

Panostamme työntekijöiden työhyvinvointiin sekä yhteisöllisyyteen. Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, lounasetuuden sekä tyhy-toimintaa.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU 1) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alussa. Työntekijältä edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työntekijän odotetaan olevan motivoitunut, joustava sekä omaavan hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

Vakituisessa työsuhteessa voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö, ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Jätä rohkeasti hakemuksesi! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten pidäthän puhelimen lähelläsi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mahtavaan työyhteisöömme tekemään merkityksellistä työtä!

Yhteystiedot

Kotihoidon esihenkilö Heini Hirvonen, heini.hirvonen@pirha.fi, p. 041 730 6153

Palvelupäällikkö Taru Rajala, taru.k.rajala@pirha.fi, p. 040 0357 714

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan