test
Lähihoitaja: Siun sote (ID5468) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON POHJOIS-KARJALAAN!

Nyt kannattaa tulla Siun sotelle LÄHIHOITAJAKSI kauempaakin

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 jälkeen):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Tarvitsemme sinutkin työkaveriksemme erilaisiin tehtäviin.

  • Pääset tekemään hoitotyötä omalla vahvuusalueellasi
  • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - Sinä olet meille tärkeä
  • Meillä saat kehittää ja kehittyä
  • Olet asiakkaan arvostama
  • Työhönsä paneutuneen henkilöstön ja hyvän yhteen hiileen puhaltamisen meiningin
Meillä työ ei jää asumisesta kiinni, autamme asunnon järjestämisessä. Esim. Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot. Tule vaikka kavereiden tai perheen kanssa!

Kelpoisuusehtona lähihoitajalle on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Lisätietoja rekry@siunsote.fi, p. 013 330 4216

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 2.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat