test

Lähihoitaja, Sodankylä

Hakuaika päättyy  28.3.2023 23:59

Lapin hyvinvointialueella Sodankylän kunnassa ikäihmisten palveluissa, Hannuksenkartano, on haettavana 28.3 .2023 klo 23:59 mennessä

Neljä (4) LÄHIHOITAJAN, myös opiskelijat huomioidaan, sijaisuutta ajalle toukokuu - syyskuu 2023

Hannuksekartano (60 asukasta) on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Hannuksenkartano on ikäihmisille, jotka tarvitsevat paljon fyysistä ympärivuorokautista perushoitoa ja hoivaa. Pyrimme toteuttamaan aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta. Jokaiselle asukkaalle valitaan omahoitaja. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Yksikössämme on nykyaikaiset hoito- / apuvälineet.

Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta vanhustyöstä. Kaikkein eniten odotamme kuitenkin oman työn kehittämishalukkuutta, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, lempeää suhtautumiskykyä vanhaan ihmiseen sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuuksia ja ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Lämmin huumori ja positiivisuuden ylläpitäminen lisäävät meillä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ajattelemme, että iloinen, hersyvä nauru on lyhin matka kahden ihmisen välillä.

Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi. Meillä on käytössä Pegasos -potilastietojärjestelmä. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työnanta-ja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 55§ mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Palkkaus: SOTE-sopimus

vs. osastonhoitaja Anne-Mari Lakkala, puh. 040 7392320, s-posti anne-mari.s.lakkala@lapha.fi
aoh Leena Ollila, puh. 040 1493814, s-posti leena.ollila@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg Tutustu työnantajaan