Lähihoitaja, Sodankylän kotihoito

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:00

Tule elämään unelmiesi kesä Lapin hyvinvointialueelle Sodankylään! Meillä on tarjolla erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään rentoa kesää lappilaisella kiireettömällä ja välittömällä elämänasenteella. Pääset kokemaan yöttömän yön ja upean Lapin luonnon, joka tarjoaa ainutlaatuisia harrastus- ja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia. Täällä puhalletaan yhteen hiileen ja otetaan ilolla vastaan uudet ihmiset.

Kotihoitoa toteutetaan asiakkaan kotona tai etäkäynteinä tehtävillä kotikäynneillä yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioivan hoitosuunnitelman mukaisesti. Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen.

Kotihoidossa työskennellään tiimeissä ja tiimikaverit sekä lähiesihenkilö tukevat sinua perehtymisessä uuteen työyhteisöön.
Työstä tekee mielekästä vaihtelevuus ja mahdollisuus tehdä itsenäistä työtä - kuitenkin työkavereiden tuella. Me otamme avosylin vastaan sekä vastavalmistuneet tekijät että kokeneet konkarit. Perehtymiseen varataan aikaa yksilöllisen tarpeesi mukaan. Työn tueksi meillä on käytössä Kotihoidon sähköinen käsikirja, jota pystyy selaamaan myös puhelimen kautta vaikka asiakaskäynnin yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimukset:
• Lähihoitajana olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)
• Valmistuneena lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 31.7.2024 klo 15:00 mennessä!
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita ilmaantuu.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Sari-Anna Maijala 0401739466, sari-anna.maijala@lapha.fi

vs. palveluvastaava Katja Vuorela 0405223009, katja.vuorela@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan