Lähihoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lähihoitajaa kolmivuorotyöhön työvapaasijaisuuteen, joka alkaa 4.1.2021 ja kestää 31.5.2021 saakka. Työsuhde jatkuu mahdollisesti myös tämän jälkeen.

Osasto 24 on 28-paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle HUSin alueen sairaaloista ja joskus päivystysyksiköistä. Potilaista suuri osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteestä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden toimintakyvyn edistäminen ja työyhteisössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää omaa ammattitaitoa ja työyhteisön toimintaa. Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön.

Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuja ovat mm. työsuhdematkalippu, mahdollisuus edulliseen työsuhdeasuntoon ja alennuksia esimerkiksi liikuntapalveluihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

apulaisosastonhoitajat Virpi Väkeväinen ja Elina Lesonen
p. 09-310 69460
virpi.vakevainen@hel.fi, elina.lesonen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suursuon sairaala, Osasto 24
Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.