Lähihoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Lähihoitaja, kiinnostaako mielekäs ja antoisa työ arviointi- ja kuntoutusosastolla Kivelän Seniorikeskuksessa?

Haemme lähihoitajaa 23-paikkaiseen ikäihmisten kuntoutusyksikköön sijaisuuteen ajalle 4.1-31.8.2021. Tehtävä täytetään 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Moniammatillisen työyhteisömme iloinen ja reipas tekemisen meininki tarttuu myös asiakkaisiimme. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä kuntoutuminen ja löytää yksilölliset ratkaisut asiakkaan kotiinpaluuseen tai jatkohoidon järjestymiseen.

Lähihoitajana vastaat asiakasprosessien toteutumisesta, yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työtehtäviisi sisältyy asiakkaan perushoitoa, toimintakyvyn arviointia ja kuntoutusta. Toimit asiakkaiden vastuuhoitajana, myös lääkehoito kuuluu päivittäisiin tehtäviisi.

Tarvitset työssäsi organisointikykyä, asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta. Päätöksentekokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot edistävät yhteistyötä erilaisissa verkostoissa. Gerontologisen hoitotyön kokemuksesta on hyötyä työtehtävässä.
Osastollamme on käytössä sähköinen Pegasos-tietojärjestelmä ja kotihoidon RAI- järjestelmä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lähihoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön viihtyisässä työympäristössä. Lisäksi saat kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kivelän Seniorikeskus sijaitsee Helsingin Töölössä kauniin merellisessä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Täytä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kivelan-seniorikeskus/arviointi/

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Sanna Seppilä, sanna.seppila@hel.fi, puh: 31046024
sairaanhoitaja Virpi Maunula, virpi.maunula@hel.fi, puh: 31046021

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kivelän seniorikeskus, Arviointi- ja kuntoutusosasto 1
Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.