Haemme Vuosaaren kotihoitoon, Vuosaari 1 lähipalvelualueelle lähihoitajaa sijaisuuteen takaamaan riittävän henkilöstön Apotin käyttöönottoon liittyen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn mentorin opastuksessa. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.

Osallistut asiakkaidemme perushoitoon, heidän terveyden- ja sairaanhoidolliseen arviointiin, hoidon suunnitteluun ja koordinointiin yhdessä asiakkaiden ja tiimin sairaanhoitajan kanssa. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Edellytämme sinulta sairaanhoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävän hoito vaatii itsenäistä työotetta, mutta teet töitä tukenasi huipputiimi. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä tiivistettyä työaikaa.

Tiimissä on kehitetty Voima työvuorojärjestelmää, joka perustuu totuttua pidempiin työpäiviin. Pidempien työpäivien vastineeksi mallissa on aiempaa enemmän vapaapäiviä. Voima-työvuorosuunnittelun tavoitteet jakautuvat henkilöstön hyvinvointiin ja asiakastyön laatuun liittyviin tavoitteisiin.

Toimistomme sijaitsee Meri-Rastilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueella on helppo liikkua myös polkupyörällä, kävellen tai autolla.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen ja mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen sekä työterveyshuollon palvelut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Lisätietoa henkilöstöeduista löydät osoitteesta helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Varaudu tulemaan haastatteluun jo hakuaikana.

Lampitiimi odottaa hakemustasi!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi edellytämme:
Koeaikana: Lovelop ja kotihoidon sairaanhoidolliset luvat

Luemme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä. Työn aloittamisajankohdasta voidaan neuvotella, samoin palvelussuhteen pituudesta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon ohjaaja Mari Salonen p. 050 402 2905

Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen palvelualue, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö
Osoite: Meri-Rastilankuja 1, 00980 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.