Moniammatillisessa tiimissämme on paikka juuri sinulle, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön kykenevä lähihoitaja. Mikäli ikäihmisten kuntoutumista tukeva hoitotyö on lähellä sydäntäsi, olet juuri etsimämme hoitaja.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perustarpeista huolehtimisen ja voinnin seurannan lisäksi laajasti erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavahoitoja. Moniammatillisen tiimin jäsenenä teet yhteistyötä myös muiden asiakkaidemme parhaaksi työskentelevien tahojen kanssa. Työssäsi sinua tukevat tiimin muut lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Työskentelet asiakkaiden vastuuhoitajana kahdessa vuorossa, työvuoroja viikon jokaisena päivänä. Alueemme asiakkaat asuvat Itäkeskuksessa, Marjaniemessä ja Puotilassa.

Tiimissämme työskentelee 21 lähihoitajaa ja neljä sairaanhoitajaa. Lisäksi työtämme tukee ammattimies, jonka tehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden saatot ja apuvälinekuljetukset. Tiimimme vahvuus on hyvä yhteishenki ja huumorintaju.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, huumorintajun, kiinnostuksen vanhustyöhön. Ajokortti toivottava, ei pakollinen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Tarja Jäppinen, tarja.jappinen@hel.fi, p. 050 402 2738

Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Itäkeskus 1 lähipalvelualue
Osoite: Asiakkaankatu 3 A, 00930 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.