Lähihoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lähihoitaja kuntouttavan arviointiyksikön Herttoniemen toimistoon.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu neljästä tiimistä. Idän alueen toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalassa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä. Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio-, ja toimintaterapeutteja.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta halua sitoutua toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Ajokortti ja ajotaito

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Läntinen palvelualue, Kuntouttava arviointiyksikkö, Itäinen ja pohjoinen kuntouttava arviointiyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-875-20
  • 11.1.2021
  • 2322,46 €/kk
  • 16.11.2020 - 6.12.2020 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Anne Kaivos, p. 0406873450

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Läntinen palvelualue, Kuntouttava arviointiyksikkö, Itäinen ja pohjoinen kuntouttava arviointiyksikkö
Osoite: Kettutie 8, 00800 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.