Lähihoitaja / Tähtiniemikoti, Orivesi - Tampereen kaupunki

Etsimme Tähtiniemikodin vanhainkodin Muistonkodille lähihoitajaa, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen.

Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää. Työskentely toteutuu ensisijaisesti Muistonkodin ympärivuorokautista hoitoa tarjoavassa yksikössä sekä Tähtiniemi-rakennukseen hallinnollisesti kuuluvissa ryhmäkodeissa Arvonkoti, Toivonkoti ja Einonkoti sekä tarvittaessa Oriveden ikäihmisten palveluiden muissa yksiköissä. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää asukassiirtoja ja nostoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVE- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, PKV, kipu 1) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista tai sen alussa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen muistisairaiden ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774 ja
vastaava palveluesimies Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 14.4.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä.
Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774 ja vastaava palveluesimies Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Kotihoito- ja asumispalvelut / Onninkoti
Osoite: Tähtiniemenranta 9, 35100 Orivesi as

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!