Skip to main content
test
Lähihoitaja tai lääkintävahtimestari, keikat ja lyhyet sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään ammattitaitoasi erikoissairaanhoidon osaajaksi. Etsimme eripituisiin keikkoihin ja sijaisuuksiin kehitysmyönteisiä ja haasteita pelkäämättömiä perus- ja lähihoitajia. Lääkintävahtimestarien kohdalla arvostamme kipsaustaidon hallintaa. Keikkailussa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tarjottuihin keikkoihin itse. Voit valita keikoissa teetkö mieluummin aamuvuoroa, iltavuoroa vai yövuoroja. Kerro meille mitä etsit ja me kerromme kuinka se mahdollistuu. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi ja olemme sinuun yhteydessä kun koulutustasi ja kokemustasi vastaavaan tehtävään haetaan työntekijää. Samalla varaamme sinulle haastatteluajan.

Lähi-/perushoidollisiin tehtäviin edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994 mukaista pätevyyttä. Lähihoitaja opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään ensimmäinen harjoittelu ja ensiapu. Lääkintävahtimestarina voi työskennellä lähihoitaja, joka on suuntautunut ensihoitoon.

Kaikilta hakijoiltamme tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut tiedot oikeiksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa, suoritetut opintopisteet sekä ensiapu suoritus. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Rekrytointipalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat