Skip to main content
test

Tervetuloa
LÄHIHOITAJAKSI
Apilan intervalliyksikköön Tapailakotiin
Janakkalaan


Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista! Käytössäsi on laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Jos kuljet pidemmän matkaan takaa, meillä on mahdollisuus satunnaiseen yöpymiseen maksutta keikkakämpässä.

Tueksesi saat esihenkilön, jonka toiminta on nykyaikaista, palvelevaa ja keskustelevaa. Saat esihenkilöltä tukea arjen hoitotyön mahdollistamiseksi ja onnistumiseksi. Käytössämme on myös yhteisöllinen, sähköinen työvuorosuunnittelu, joten sinun on aidosti mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhdessä sovittujen pelisääntöjen sisällä.

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen.
Apilan intervallikotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä 2 kriisipaikkaa omaishoidettavan kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen. Tässä toimessa työskentelykotialue on työsuhteen alkaessa Apilan kotialue. Apilan kotialue on tarkoitettu tukemaan omaishoitoperheitä, joissa hoi-dettava on yli 65-vuotias ja hoitava omainen on oikeutettu omaishoidon lakisääteisiin vapaapäiviin. Apilan kotialueella työskentelee 2 sairaanhoitajaa ja 5 lähihoitajaa.

Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 12 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän kotialueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen.

Apilassa työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Suurin osa asiakkaista käy säännöllisesti intervallijaksoilla ja jaksojen pituus vaihtelee kolmesta vuorokaudesta aina kahteen viikkoon saakka. Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Arvostamme kykyä kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa rohkeutta tehdä myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Työsuhde alkaa 30.5.22 tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2186,86 €. Käytössämme on myös rekrytointilisä 150€/kk ajalla 1.5.22-30.9.22. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 27.5.22 klo 16:00 mennessä.

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.janakkala.fi/ikaantyneiden-palvelut/asumispalvelut/tapailakoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Lisätietoja

Tapailakoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7 A, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat