Skip to main content
test
Lähihoitaja: terveyskeskussairaala, Kitee (id6742) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajaa Kiteen terveyskeskussairaalaan.

Kiteen terveyskeskussairaala on yleislääketieteen akuuttistatuksen terveyskeskussairaala. Potilaat tulevat yksikköömme jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta, tai oman terveysaseman lääkärin lähettäminä. Hoidamme yksikössä perusterveydenhuollon akuutteja sisätauti-, kirurgisia, -sekä saattohoitopotilaita, valtaosa potilaista on monisairaita ikäihmisiä. Kiteen terveyskeskussairaalassa hoidetaan lisäksi alkoholivieroituksen akuuttivaiheen potilaita. Yksikössä on 23 potilaspaikkaa ja sisäänkirjattujen potilaiden lisäksi hoidamme polikliinisiä potilaita.

Kiteen terveyskeskussairaalassa lähihoitaja pääsee hyödyntämään osaamistaan monipuolisesti. Työskentelemme yksilövastuista hoitotyötä toteuttaen, kuntouttavalla työotteella. Asiakaslähtöisyys ja potilaan voimavarojen huomioiminen on toimintamme lähtökohtana. Työ on vuorotyöluonteista jaksotyötä, eli töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Meillä saa oppia, osallistua ja kehittää. Toivomme sinulta aktiivista työotetta, sekä hyviä työyhteisötaitoja. Olet lämpimästi tervetullut ammattitaitoiseen tiimiimme!

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioita mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2348,69€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat osastonhoitaja Maria Barck-Sutiselta sähköpostitse maria.barck-sutinen@siunsote.fi tai puhelimitse 013 330 7393.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 5.10.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6742
 • 5.10.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaKiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat