Lähihoitaja: terveyskeskussairaala, Nurmes; määräaikainen (ID4289) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana kaksi (2) LÄHIHOITAJAN sijaisuutta.

Etsimme lähihoitajia pohjoisen alueelle Nurmeksen terveyskeskussairaalaan.

Ensimmäinen sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 saakka.

Toinen sijaisuus alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2021 ja kestää 30.9.2021 saakka. Tämä sijaisuus on mahdollista täyttää myös sairaanhoitajalla.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, jolloin haku päätetään.

Nurmes on vireä itäsuomalainen pikkukaupunki, jossa on kaunis luonto ympärillä ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Hoidamme potilaita useilta erikoisaloilta mm. sydän-, syöpä-, dialyysi-, diabetes-, erilaisia murtuma-, halvaus-, kuntoutus- ja dementiapotilaita. Lisäksi on haavahoitoja, päihde-, psykiatrisia ja saattohoitopotilaita sekä erilaisia tarkkailupotilaita.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Erilaisista vastuualueista neuvotellaan valitun henkilön kiinnostuksen ja työyhteisön tarpeiden pohjalta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Työtehtäviin kuuluvat mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa terveyskeskussairaalassa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa. Terveyskeskussairaala kuuluu ikäihmisten palvelujen toimialueeseen.

Työtehtävissä on koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Nurmeksessa on tarjolla Siun soten soluasuntoja, joita voi kysyä soluasunnot@siunsote.fi.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Sari Heikkinen p. 013 330 6418, sari.heikkinen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 29.4.2021.

Pohjois -Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4289
  • 8.4.2021 - 31.12.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat