Skip to main content
test
Lähihoitaja: terveyskeskussairaala, Rääkkylä (id6735) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajaa Rääkkylään.

Onko terveyskeskussairaala sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa 12-paikkaisessa terveyskeskussairaalassa. Työ on monipuolista, laaja-alaista lyhytaikaista akuuttihoitoa. Lähihoitajan työ on pääasiassa monipuolista potilaiden perushoitoa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Halukkuus ja ennakkoluulottomuus kehittää asiakastyötä on se, mitä tarvitsemme. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot tukevat työuraasi. Kuntouttava työote ja aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on eduksesi.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2348,69€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat palveluesimies Jyrki Peuha sähköpostitse jyrki.peuha@siunsote.fi.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 5.10.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6735
 • 5.10.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaRääkkyläPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat