Skip to main content
test

Tule töihin Keiturin Soten terveyskeskussairaalan akuuttiosastolle Virroille!

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää LÄHIHOITAJAA.

Terveyskeskusosastomme on 25-paikkainen. Hoidamme akuutisti sairastuneita, erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia potilaita sekä saattohoitopotilaita moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on monipuolista, mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Työskentelet osastolla osana tiimiä muiden osaavien ammattilaisten kanssa.

Keiturin Sote tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedut sekä talossa oma kuntosali iltaisin. Yhteistoiminta-alueellamme on laadukkaat ja monipuoliset asumis- ja harrastusmahdollisuudet. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen, elämiseen ja harrastuksiin liittyvissä asioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä ja noudatamme AVAINTES-työehtosopimusta. Keiturin Sote on savuton työyhteisö. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kysy lisätietoja:
Osastonhoitaja Eija Morri, sp. eija.morri@keiturinsote.fi, puh. 044 715 3357

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Eija Morri, sp. eija.morri@keiturinsote.fi, puh. 044 715 3357

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Terveyskeskussairaalan akuuttiosasto Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat