Lähihoitaja terveyskeskussairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitaja terveyskeskussairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee Kyllön terveyskeskussairaalaan

LÄHIHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.11.2019-25.9.2020. Ensisijaisena työskentelypaikkana on Kyllön terveyskeskussairaalan osasto 3.

Terveyskeskussairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita. Valtaosa potilaista tulee hoitoon terveyskeskussairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä. Lähihoitajan työ terveyskeskussairaalassa on monipuolista ja haasteellista kolmivuorotyötä. Kyllön sairaalan osasto 3 on profiloitunut ensisijaisesti päihde ja psyykkisesti oireilevien potilaiden hoitoon. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehtävän kannalta riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme potilaslähtöisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Eduksi katsomme osaamisen psykiatristen ja päihdepotilaiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 13.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOP/LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Osastonhoitaja Hannu Rossi, puh. 014 266 7406 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan