test

Lähihoitaja, Tikanpesä Imatra

Hakuaika päättyy  10.2.2023 23:59

Haetaan lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 20.2.-30.8.2023 Tikanpesään Imatralle.

Tikanpesä on tehostetun palveluasumisen 30 paikkainen yksikkö Imatralla Karhumäellä. Tikanpesässä toteutetaan pitkä- ja lyhytaikaishoitoa. Meillä moniammatilliseen tiimiin kuuluvat lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi muun muassa kuntohoitaja ja hoitoapulaisia. Työssä tukenasi toimii myös toimipisteen vastaava sekä esimies. Olisitko sinä juuri sopiva lisä hyvin toimivaan tiimiimme?

Olethan sitoutunut asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan ja haluat kehittää osaltasi hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Pääset osallistumaan itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä saat toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Otamme huomioon valinnassa myös valmistumassa olevat opiskelijat.

Yksikössä lähihoitajalta edellytetään voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävän alussa noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Outi Järvelin
Toimintayksikön esihenkilö
p. 040 520 9727
outi.jarvelin@ekhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan