Lähihoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Haemme lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen Turun kaupungin vanhusten asumispalveluissa vanhuskeskus 4:n Mäntyrinteen tilapäishoidon osastolle Tuulikelloon. Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 21.4.2021.

Yksikössä on 20 asiakaspaikkaa. Asiakkaan tilapäishoidon jaksoilla toimimme yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti asiakas kokonaisvaltaisesti huomioiden. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Asiakastiedot kirjataan Pegasos-järjestelmään. Asiakkaan hoidotarpeen arvioinnissa käytetään apuna mm. RAI-screener järjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Lähihoitaja on moniammatillisen hoitotiimin jäsen ja osallistuu tilapäishoidon toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu osallistua toiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Kristiina Levonen
yksikön esimies
kristiina.levonen@turku.fi
Riitta Karjalainen
riitta.karjalainen@turku.fi
040 1605376
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Mäntyrinne, Mäntyrinne 1, tilapäishoito
Osoite: Virvoituksentie 5, 20720 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan