Lähihoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä, voimassaolevaa LOVe lääkelupaa tai sen suorittamista 3 kk:n sisällä työn aloittamisesta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme aikaisempaa harjoittelu tai työkokemusta kotihoidosta. Pegasos- ja RAI-järjestelmän tuntemussekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tule luomaan positiivista kuvaa kotihoidosta ja tekemään tiimityötä Suikkilan lähipalvelualueelle. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Et kahta samanlaista päivää näe. Ja mikäli kaipaat enemmän vaihtelua, pääset avuksi myös Paniso-Jyrkkälän ja Portsan kotihoidon alueille, joiden kanssa pilotoimme keskitettyä työnjärjestelyä. Koulutuksia kotihoidossa on tarjolla runsaasti ja työtä vaikka loppuiäksi! Tarjoamme hyvän perehdytyksen osaavassa ja mukavassa porukassa. Mahdollisuus toteuttaa omaa osaamista ja saada vastuualueita.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito

palveluesimies Anne-Maija Nurminen p.050 3101 677 /anne-maija.nurminen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Suikkila
Osoite: Kustavintie 4, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan