test

Lähihoitaja, toimi, Konsernipalvelut, Osaajayksikkö, Kuusamo

Hakuaika päättyy  5.12.2023 14:30

Haemme lähihoitajaa Osaajayksikköön Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle, Kuusamoon

Osaajayksikössä on haettavana lähihoitajan toimi Kuusamoon. Kiertoalueena on kotihoito, arviointi- ja kuntoutusyksiköt sekä asumisen yksiköt. Toimi on vakituinen, työ on 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Pääset syventämään osaamistasi toiminnan tarpeiden mukaisesti. Arvostamme halua ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön, myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja toimintayksiköissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monien mahdollisuuksien työn moniammatillisessa työyhteisössä. Hoitotyön varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamista koko hoitotyön alueilla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antavat palveluesihenkilö Sari Määttä, p. 050-3400008 tai sari.maatta@pohde.fi sekä palveluvastaava Anu Hietala, anu.hietala@pohde.fi, p. 050-9180427
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan