test

Lähihoitaja, toimi, kotihoito, Pyhäjärvi

Hakuaika päättyy  28.9.2023 14:30

Lähihoitaja, tule töihin kotihoitoon! Haemme lähihoitajaa toimeen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Ikäihmisten palveluihin kotiin annettaviin palveluihin Oulun eteläiselle alueelle Pyhäjärvelle. Lähihoitajan avoin toimi on Pyhäjärven alueen keskinen 3 -kotihoidon tiimissä:

Kotihoidossa teet työtä vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työsi on itsenäistä ja saat työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen hoidon ja hoivan tehtäviä lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Hoidon ja palvelun suunnittelussa hyödynnämme RAI- järjestelmää. Työtä teemme kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omat voimavarat huomioiden.

Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen kokemuksesi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Olet tervetullut joukkoomme!


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa Pyhäjärven kotihoidon vastuuyksikköpäällikkö Riitta Pirttimaa, p. 040 351 1028. Sähköpostit: riitta.pirttimaa@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan