Lähihoitaja, toimi, lapsiperheiden kotipalvelu, Lakeus

Hakuaika päättyy  26.8.2024 14:30

Pohteella on haettavana lähihoitajan vakinainen toimi lapsiperheiden kotipalvelun perhetyöhön Lakeuden alueelle. Työskentelyalueena Lakeuden alueen kunnista ovat Kempele, Liminka, Lumijoki ja Hailuoto.

Tiimiin kuuluvat kokeneet ja ammattitaitoiset perhetyöntekijät, sosiaaliohjaajat sekä sosiaalityöntekijät.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota lapsiperheiden kotiin annettavat palvelut ovat.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Lapsiperheiden kotipalvelu- ja perhetyöntekijänä toimit suunnitelmallisesti, määräaikaisesti ja tavoitteellisesti yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa vanhemmuutta ja arjessa selviytymistä tukien. Keskeisinä tavoitteina työssäsi on perheiden omien voimavarojen vahvistaminen.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla mukana kehittämässä työtämme. Mahdollisuutta oman auton käyttöön edellytetään. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 07 - 21 välisenä aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Tiina Reinioja, puh. 040 318 5767 (12.7. klo 9-12). Sähköposti tiina.reinioja@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan