Lähihoitaja toimi, osasto 10 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen operatiivisen tulosalueen kirurgiselle vuodeosastolle.

Osastollamme hoidetaan tekonivel- ja selkäkirurgisia sekä reumaortopedisia elektiivisiä potilaita. Lähihoitajan tehtävänä on toteuttaa asiakaslähtöistä hoitotyötä moniammatillisessa tiimissä potilasturvallisuus huomioiden ja osallistua niin työn kuin työyhteisönkin toiminnan kehittämiseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta kirurgisen potilaan hoitotyöstä sekä hoiva-ja huolenpidon tai ensihoidon opintoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, kannustavan työyhteisön ja erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön. Toteutamme yhteisöllistä, autonomista ja ergonomista työvuorosuunnittelua ja Sinulla on mahdollisuus liittyä työaikapankkiin. Tehtävässä on työn vaativuuden mukainen palkkaus.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Anne Mäki-Rautila, 040 1624 403 tai ylihoitaja Kaija Paakki-Tiainen, 0400 807 329. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Operatiivinen tulosalue, Tukielin- ja neurokirurgia, Osasto 10
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.