test

Lähihoitaja, Toimintakeskus Jokimutka, Eura

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:00

Haemme Satakunnan hyvinvointialueelle lähihoitajaa vakituiseen toimeen Euran toimintakeskuksen Jokimutkan toimipisteen päivätoimintaryhmään.

Haemme Satakunnan hyvinvointialueelle lähihoitajaa vakituiseen toimeen Euran toimintakeskuksen Jokimutkan toimipisteen päivätoimintaryhmään.

Jokimutka on kolmen työntekijän toimipiste, jossa järjestetään työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille tai muuten erityistä tukea tarvitseville asiakkaille.

Työhön kuuluu päivätoimintaryhmän ohjaaminen ja toiminnan suunnittelu yhdessä toimipisteen kahden muun työntekijän kanssa. Työ edellyttää vastuunottoa omasta työstä sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Päivätoimintaryhmässä toimiessa työnkuvaan kuuluu ohjauksen lisäksi myös hoidollisia toimia. Työ on suoraa asiakastyötä, joten asiakaslähtöisyys on talossamme tärkeä arvo. Päivätoiminnassa muun muassa askarrellaan, visaillaan, leivotaan, ulkoillaan ja järjestetään erilaisia aistihetkiä. Toiminnan tavoitteena on tukea ja ylläpitää asiakkaan toimintakykyä.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteen tutkintoa. Edellytämme kuulumista Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä, kehittävää ja kuntouttavaa työotetta sekä joustavuutta.

Edellytämme hygieniapassia, tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa LoVe-lupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä 1.1.2024 voimaan tulevan lain 741/2023 edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Toimintakeskuksen esihenkilö Susanna Järventausta, p.044 422 4341, susanna.jarventausta@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan