test

Lähihoitaja (Toimintakeskus Mintake, Äänekoski) määräaikainen

Hakuaika päättyy  5.12.2023 15:45

Tervetuloa mukavaan työporukkaamme Toimintakeskus Mintakeen Äänekoskelle!

Keski-Suomen hyvinvointialueelle Toimintakeskus Mintakeen haetaan

LÄHIHOITAJAA

vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.1. - 30.6.2024

Toimintakeskus Mintake tarjoaa mielekästä ja tavoitteellista työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille henkilöille arkisin. Päivätoiminta sisältää mm. liikuntaa, askartelua, sekä arjen taitojen harjoittelua. Työtoiminnallisia tehtäviä ovat esim. puutyöt, siisteyden ylläpito, sekä keittiötyöt. Tavoitteenamme on työhönvalmentajan avulla ja tuella järjestää työharjoittelupaikkoja, sekä avotyötä Mintaken ulkopuolella.

Asiakkainamme on laaja kirjo kehitysvammaisia henkilöitä, joten ohjauksen tarve ja työtehtävät voivat vaihdella melko paljon.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Valittavalta edellytetään lisäksi joko suuntautumista kehitysvammatyöhön tai lisä-/täydennyskoulutusta kehitysvammatyöstä.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Kohtaaminen, asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutus ovat meillä avainasioita. Arvostamme kokemusta kehitysvammatyöstä, sekä kuntouttavan työotteen käyttämisestä.

Vuorotteluvapaan sijaiskriteerit lyhyesti: - Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana - tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi, jolloin riittää 1 päivän työttömyys - vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias, jolloin riittää yhden päivän työttömyys

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja hygieniapassia. Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden ja vammaisten henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Tehtävässä on koeaika.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi. Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
palveluvastaava Theresa Sinkkonen
p. 040 156 4007
theresa.sinkkonen (at) hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan