Skip to main content
test
Lähihoitaja, Töölön seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sinä lähihoitaja!

Kiinnostaako sinua vakituinen työ Töölön seniorikeskuksessa? Haemme ikääntyneiden asukkaiden hoivasta innostunutta lähihoitajaa Ooppera-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Huomioimme myös toiveet lyhyemmistä työsuhteista.

Oopperan asukkaat ovat pitkäaikaishoitoa tarvitsevia somaattisesti sairaita ja muistisairaita ikäihmisiä. Tavoitteemme on luoda asukkaille kodinomainen ja turvallinen ympäristö, jossa he voivat elää oman näköistä elämää. Asukkaamme ovat huumorintajuisia ikäihmisiä ja heillä on halu sekä muistella vanhoja että keskustella tämän päivän polttavista asioista. Pyrimme ylläpitämään asukkaiden hyvinvointia ja virkeyttä sekä fyysistä toimintakykyä liikkumisen ja vuorovaikutuksen keinoin. Asukkaat voivat osallistua erilaisiin seniorikeskuksen tarjoamiin ohjelmiin kiinnostuksensa mukaan.

Oopperassa tiimiisi kuuluu osaavia ja mukavia ammattilaisia. Tiimissäsi on kokenut vastaava sairaanhoitaja, muita lähihoitajia ja fysioterapeutti. Lisäksi työtäsi ja asukkaiden arkea tukevat sosiaaliohjaaja ja kulttuuriohjaaja. Saat työhön hyvän perehdytyksen lähihoitaja-kollegaltasi ja heti alusta alkaen esihenkilösi tuen. Meillä on avoin ja keskusteleva työyhteisö ja mahdolliset ongelmatilanteet ratkotaan yhdessä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja sinulla onkin hyvä mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää yhteistä työtämme.

Voit olla alan kokenut konkari tai vasta työuraa aloittava lähihoitaja. Sinussa arvostamme aitoa kiinnostusta ikäihmisten hoivaa kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on aina asukaslähtöistä ja siihen kuuluu myös omaisyhteistyö.

Työssä käytämme potilastietojärjestelmä Apottia ja asukkaiden toimintakykymittari iRAI:ta.
Työaikana on jaksotyöaika, joka toteutuu kolmivuorotyönä. Työ voidaan halutessasi painottaa myös aamu- ja iltatyöksi ilman yövuoroja. Työn aloitus on 9.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.
Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään :
Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:
- kokemuksen ikääntyneiden hoivatyöstä
- suoritetut LOVE/LOP-kurssit
- Apotti-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Töölön seniorikeskus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-03-997-23
  • 9.10.2023
  • 2328,91 e/kk
  • 18.9.2023 - 4.10.2023 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

osastonhoitaja Elina Rutanen
puh. 050 4026061
elina.rutanen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Töölön seniorikeskus

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Töölönkatu 33, 00260 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat