Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Haemme lähihoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin ikäihmisten palvelulinjalle Tampere - Orivesi -yhteistoiminta-alueelle Oriveden yksiköihin. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu tehostettua palveluasumista, vanhainkotihoitoa, palvelutalon kotihoitoa, kotihoitoa, päiväkeskustoimintaa ja terveyskeskuksen vuodeosasto. Tarvitsemme sijaisia kaikkiin näihin yksiköihin.

Haemme henkilöitä, joilla on ammatillista kiinnostusta laadukkaaseen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on lain (817/2015) mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Opiskelijan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitaja-/ sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 60 osp/ opintopistettä. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n rokotesuojaa ja voimassaolevaa lääkehoitolupaa tai Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU1) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista.
Kotihoidossa eduksi luetaan B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: 38,75h/vko jaksotyö, vuorotyö.
Työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Anne Paavilainen p. 050 401 2257, anne.paavilainen@tampere.fi

Jätäthän hakemuksesi
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki,Kotihoito- ja asumispalvelut, Koillinen, Orivesi
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • TRE-01-10-19
  • 23.12. sopimuksen mukaan aiemmin
  • KVTES
  • 7.11.2019 - 20.12.2019 23:59
  • OrivesiPirkanmaa

vastaava palveluesimies Anne Paavilainen p. 050 401 2257, anne.paavilainen@tampere.fi

Tampereen kaupunki,Kotihoito- ja asumispalvelut, Koillinen, Orivesi
Osoite: Keskustie 26, 35300 Orivesi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!