Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Haemme lähihoitajaa Koukkuniemen vanhainkotiin.

Etsimme vakituiseen lähihoitajan toimeen henkilöä, joka toteuttaa inhimillistä asiakaslähtöistä vanhustyötä sekä omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä tarvitaan tiimityötaitoja sekä joustavuutta ja innostusta kehittää laadukasta omajohtajuutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVE-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkua sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Eduksi lasketaan kokemus muistisairaiden ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Satu Mikkola, puh. 040 806 3737 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398.

Hakuaika päättyy 25.11.2019.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Satu Mikkola, puh. 040 806 3737 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398.

Ikäihmisten palvelulinja, Koukkuniemen vanhainkoti
Osoite: Rauhaniementie 19, 33180 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!