Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palvelut/Palvelukoti Pappilanpuisto
Pappilanpuiston campus on Pappilanpuiston alueella toimiva kokonaisuus, joka tuottaa monimuotoisia palveluja ikäihmisille. Pappilanpuiston campus muodostuu palvelukeskuksesta, päiväkeskuksesta, palvelutalon kotihoidosta sekä tehostetun palveluasumisen toimintayksiköstä.
Etsimme Palvelukoti Pappilanpuistoon vakinaiseen työsuhteeseen lähihoitajaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta, myötäelämisen taito sekä innostusta asiakaslähtöiseen vanhustyöhön ja sen kehittämiseen Pappilanpuiston campuksella. Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää.
Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Eduksi lasketaan kokemus muistisairaan vanhuksen hoidosta sekä ammatillisten valmiuksien lisäksi myös muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet, joita ryhmäkodissa voidaan hyödyntää. Eduksi katsotaan myös kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.
Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 ja palveluesimies Katja Keskinen, puh. 040 806 2891.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 3.6.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Ikäihmisten palvelut/Palvelukoti Pappilanpuisto
  • Työpaikka
  • tre-1-209-19
  • 14.5.2019 - 3.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

vastaava palveluesimies Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 ja palveluesimies Katja Keskinen, puh. 040 806 2891.

Ikäihmisten palvelut/Palvelukoti Pappilanpuisto
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan