Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Lähihoitaja - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palvelut/Pappilanpuiston palvelutalon kotihoito
Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan koillisen palvelualueen Pappilanpuiston kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä.
Haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Tehtävän aloitus 29.7.2019.
Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Toimenkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Pappilanpuiston palvelutalon kotihoito. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen.
Edellytämme valittavalta ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta.
Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.
Eduksi katsotaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn ja hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi eduksi katsotaan B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Lisäksi suositellaan vahvasti tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Palveluesimiehen sijainen Riikka Salo, puh. 050 528 7079.
Hakuaika päättyy 22.7.2019
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.
Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Ikäihmisten palvelut/Pappilanpuiston palvelutalon kotihoito
  • Työpaikka
  • tre-1-284-19
  • 8.7.2019 - 22.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Ikäihmisten palvelut/Pappilanpuiston palvelutalon kotihoito
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan