Lähihoitaja, Tuulenpesä Rautjärvi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kehittämismyönteistä lähihoitajaa Tuulenpesään, Rautjärvelle. Tuulenpesässä on sekä tehostetun palveluasumisen asukkaita, että lyhytaikais- ja jaksopaikka-asukkaita.

Lähihoitajan työ on asukkaan kuntouttavaa hoitotyötä asukaslähtöisesti, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. asukkaiden ravitsemuksesta, lääkityksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä aktiivisen arjen/toimintatuokioiden järjestämistä. Työ on moniammatillista tiimityötä ja se perustuu asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa. Tarjoamme mielekkään työn ja mukavan työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen.

Työ on kolmivuorovuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Kelpoisuutena on lähi- tai perushoitajan tutkinto ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Eksoten asumispalveluissa lähihoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävän aloitusyksikkö Rautjärven asumispalvelut, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Marja-Liisa Valmi,
p. 040 539 0159 tai marja-liisa.valmi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut, Tuulenpesä, Rautjärvi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Viipurinkatu 6, 56800 Simpele
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat