test

Lähihoitaja, Tuusniemi

Hakuaika päättyy  31.3.2023 12:00

Hei lähihoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme lähihoitajaa Tuusniemen palvelukeskukseen Tuomi- ja Mäntykotiin toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tuusniemen palvelukeskuksessa on ikäihmisille kaksi tehostetun palveluasumisen yksikköä, joissa paikkoja on yhteensä 24 sekä 2 intervallipaikkaa. Tuemme asiakkaan toimintakykyä ja kunnioitamme heidän itsemääräämisoikeuttaan ja osallisuuttaan.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden päivittäinen hoito- ja huolenpito sekä lääkehoidon toteuttaminen. Pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2196,51 €/kk. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä.

Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista 272/2005 8 §).

Toivomme sinulta aitoa asiakaslähtöistä kiinnostusta ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee ennen työn aloitusta esittää todistus huumausainetestistä.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Vastaava sairaanhoitaja Ritva von Koch 044 720 9042, ritva.von.koch@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan