test
Lähihoitaja / työnjärjestelijä kotihoitoon - Lopen kunta

Haemme työnjärjestelijää / lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen (vakanssi 73493076) 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan Lopen vanhuspalveluihin, kotihoitoon.

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 12.12.2021 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Varaudu haastatteluun viikoilla 51 tai 52/2021.

Työnjärjestelijä toimii osana Lopen kotihoitoa. Työssäsi käytät Hilkka toiminnanohjausjärjestelmää, Lifecare potilastietojärjestelmää ja muita tietojärjestelmiä. Vastaat omalta osaltasi kotihoidon päivittäisen resurssin optimaalisesta kohdentamisesta. Toimit yhteistyössä kotihoidon kanssa. Työsi perustana on vastata asiakkaille suunnitellun palvelun sujuvuudesta ja töiden järjestelyn laadusta. Työsi edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuusi mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Työ on pääsääntöisesti toimistotyötä, mutta sisältää ajoittain myös kotihoidon lähihoitajan perustehtäviä. Lisäksi etähoivan tehtävien hoitaminen kuuluu työtehtäviin ajoittain. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä. Tule sinäkin työskentelemään innostavaan ja kehittyvään työyhteisöön!

Kotihoito tuottaa palveluja koko Lopen kunnan alueella. Kotihoidossa työskennellään yhdessä kotisairaanhoidon kanssa. Kotihoidossa työskennellään asiakkaiden kodeissa päivittäin suunnitellusti, yksilöllisten hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmien mukaan kolmessa vuorossa. Moniammatillisessa tiimissä työskennellään käyttäen toimintakykyä ylläpitävää ja kuntouttavaa työotetta. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan asuminen kotona mahdollisimman pitkään toimintakykyisenä. Työ painottuu yksilölliseen, suunniteltuun perushoitoon, kuntouttavaan työotteeseen ja omatoimisuuden tukemiseen.

Hakijalta toivotaan kokemusta vanhusten hoitotyöstä, kotiin annettavista hoidon ja hoivan palveluista tai olet innokas oppimaan ja kehittämään niitä taitoja. Arvostamme halua tehdä töitä ikäihmisten laadukkaan ja hyvän elämän ja arjen vahvistamiseksi. Hakijalta toivotaan joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä oma-aloitteesuutta, positiivisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Olet ammatillisesti kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Omaat hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja järjestelytaidot sekä organisointikyvyn. Eduksi katsotaan vahva ICT-osaaminen sekä aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto.

Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2462,92 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Kotihoidon ohjaaja Niina Oksanen, niina.oksanen@loppi.fi tai puh. 019-7586162

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, Kotipalvelu

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat