Haemme lähihoitajaa Vähäheikkilä-Hirvensalon kotihoidon hulvattomaan tiimiimme! Meillä on ja avoin työilmapiiri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Yhdessä tekeminen ja toisten tsemppaaminen ovat kaiken A ja O.

Kotihoidon tavoitteena on, että turkulaiset ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat asua omissa kodeissaan riittävän hoidon ja hoivan turvin niin pitkään kuin se heidän toimintakykynsä huomioiden on mahdollista ja turvallista.

Tarjoamme sinulle:
- ainutlaatuisen työskentely-ympäristön
- laajan yhteistyöverkoston eri ammattiryhmien kanssa
- Kattavan perehdytyksen
- Työyhteisön tuen
- Nykyaikaista teknologiaa, esim. mobiililaitteet henkilökohtaisena työvälineenä ja virtuaalinen kotihoito
- RAI- laatujärjestelmän ja yhtenäiset toimintatavat
- vaikutusmahdollisuuden oman työsi kehittämiseen

Kotihoidon lähihoitajana pääset laajasti hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään sitä lisäkoulutusten kautta. Lisäksi kotihoidon lähihoitajan työssä korostuu oman työn organisointi ja itsenäinen työskentely. Lisäksi pääset hyödyntämään omaa erityisosaamistasi esimerkiksi haavanhoidon, RAIn, päihde- ja mielenterveystyön tai ergonomia yms. osalta.

Lähihoitaja on moniammatillisen hoitotiimin jäsen ja toimii omahoitajaryhmässä. Lähihoitajan tukena alueella toimii sairaanhoitaja. Lähihoitaja osallistuu opiskelijoiden ohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Hakijalta edellytetään hyviä ryhmätyö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Eduksi luetaan ajokortti, LOVe-lääkelupa, kokemus vanhustyöstä, Pegasos ja RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyötä. Lisäksi eduksi luetaan kehittämishalukkuus.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon
https://www.turku.fi/uutinen/2020-12-08_vahaheikkila-hirvensalon-kotihoidossa-maailman-paras-tiimi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Katri Tolonen p. 0500859450, katri.tolonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Vähäheikkilä-Hirvensalo
Osoite: Mestarinkatu 2 D, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat