Skip to main content
test

Hae meille Pellon kunnan hyvinvointipalveluihin LÄHIHOITAJAN vakituiseen tehtävään. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti kehitysvammayksikköön ja palveluasumiseen Koivulakotiin. Työ on vakituinen kolmivuorotyö.

Hakuaika 2.8.2022 - 30.9.2022 klo 19:00 saakka.

Hakijalta edellytetään halua toimia ihmisläheisessä työssä, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.. Kokemus kehitysvamma alalta katsotaan eduksi. Hakijalla on myös oltava tartuntatautilain § 48a mukainen rokotussuoja.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaan auttaminen päivittäisissä toiminnoissa ja asioiden hoitamisessa sekä hoidollisissa tehtävissä.

Työaika on 38: 15 h/ vko. ja kolmivuorotyötä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi: n kautta.

Pellon kunta on savuton työpaikka.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin videon muodossa: https://www.instagram.com/p/CZtuM56gvKS/


katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi


Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoivapalveluiden esimes Marja Sipola, marja.sipola@pello.fi 040 661 9454; vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala. Levi, Ylläs ja Rovaniemi ovat vain pienen automatkan päässä - Lähde Lappiin!!


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Sinulle suositellut työpaikat