Skip to main content
test

Meillä täällä Rautavaaran kunnassa tähdätään luonnollisen hyvään elämään tuomalla yhteen luonnon mahdollisuudet ja hyvän elämän edellytykset. Meidän kunnassa tavoitellaan yhdessä sellaista ilmapiiriä ja tekemisen tapaa, jossa jokainen työntekijä kokee tulevansa kannustetuksi, kuulluksi ja arvostetuksi - Meidän kunta on yksinkertaisesti hyvä paikka tehdä töitä. Tule siis osaksi työyhteisöämme ja ole luonnostaan paras!

Haemme

KOLMEA LÄHIHOITAJAA

vakituisiin työsuhteisiin Rautavaaran kunnan asumispalveluihin tai kotihoitoon.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän kokeneelle hoitoalan ammattilaiselle tai vastavalmistuneelle. Perehdytämme sinut työhösi ja työyhteisöömme.

Asumispalveluissa pääset mukaan kodinomaiseen työyhteisöön. Kotihoidossa toteutamme tehostettua kotihoitoa, jossa lähihoitaja vastaa tiimin asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, jonka vuoksi toivomme valmiutta työskennellä molemmissa. Työssä on mahdollisuus osa-aikaisuuteen.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava). Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa hoidon ja hoivan tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan SOTE-sopimuksen (SOTE-TES) mukaisesti tehtävän vaativuuden arviointi huomioiden. Tehtäväkohtainen palkka on 2304,86 €/kk (+ mahdollinen työkokemuslisä). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin haku päätetään. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

HAKUAIKAA JATKETTU! Hakemukset pyydämme toimittamaan Kuntarekry-palvelun kautta 31.12.2022 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

-----

Tiesithän, että Rautavaaran kunta tarjoaa henkilöstölleen muun muassa seuraavia etuja:
- lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
- maksaa KVTES:n mukaisen hälytysrahan sijaan korotettua hälytysrahaa (pl. varallaoloaika)
- vuosittain jouluruokailun ja TYHY-toimintaa

Lisätietoja

https://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa tehtävästä ja sen sisällöstä:
Vanhustyönjohtaja Kaija Leskinen, sähköposti kaija.leskinen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8241
Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen, sähköposti maarit.pitkanen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8286
Yleistä tietoa työpaikasta:
Henkilöstösihteeri Nina Hilonen, sähköposti nina.hilonen@rautavaara.fi , puh. 044 452 5711

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito ja vanhusten asumispalvelut

Meillä täällä Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Olemme pieni ja vireä noin 1500 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntiamme ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Kunnassamme työskentelee noin 150 työntekijää erilaisissa työ- ja virkatehtävissä ja etsimme aika ajoin uusia osaajia kehittyvään joukkoomme.


Osoite: Kotitie 1, 73900 Rautavaara

Sinulle suositellut työpaikat